Победител в играта „Познай и спечели“ – Най-четените статии на Trips Journal за първата година

Играта „Познай и спечели“ свърши! Въпросът беше „Кои са най-четените статии на Trips Journal за първата година“, а победителят е ясен и е само един. Оказа се, че въпросът е доста по-непредсказуем от очакваното и основна заслуга за това беше в голямата изненада „Няколко причини да започнеш да правиш преходи“. Малко хора очакваха тази статия да бъде в челната тройка, а обратното се случи с „Какво е да си хижар?…“, която пък се оказа подводния камък, който подлъга мнозина. Но това, че е на по-малко от месец, даде сериозно влияние, защото за този период не е успяла да събере толкова голям брой читатели.

Общо 28 души участваха (27 във Фейсбук и 1 в www.tripsjournal.com), от които 2-ма дадоха правилни отговори, 14 познаха 2 от статиите, 11 бяха с по 1 вярно предположение и само 1 не улучи нито една от тях. Позналите можеха да са трима, но Ганка Стоянова имаше малшанс. Първите 2 предположения бяха правилни, но на 3-та позиция беше посочила две статии – „12 маршрута край София…“ и „Какво е да си хижар?…“. Уви, избра грешната.

В крайна сметка двамата финалисти бяха Митко Делибалтов и Надя Георгиева. Късметът беше този, който трябваше да определи победителя. Аз си направих един преход до връх Вишеград в Сакар и на слизане реших да изтегля печелившия с видео на живо във Фейсбук. Е, нямаше интернет горе, затова го направих долу, но това няма значение.

Листчето, което изтеглих, беше с името на Митко. Затова, честито, Митко! Ти си победителят в първата игра на Trips Journal. Можеш да избереш своята наградата.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Версията на Вашия браузър е прекалено стара.
Моля, актуализирайте го или изтеглете друг браузър от тук.