Планинска застраховка

Вече е толкова лесно, бързо и удобно да си направиш планинска застраховка на добра цена. Няколко клика онлайн и си готов за преход. Предлагам два изпитани от мен варианта, които в последните години ми спестиха много време и ненужно бягане насам-натам. Цените са страхотни и няма разходи за доставка!

Дори без реална опасност, може да стане инцидент, който изисква реакция от Планинска спасителна служба. Разходите за спасителна акция за доста големи, а за медицинска помощ след това могат да са много повече. Цената на планинска застраховка е направо симолична за ден, а би спестила много главоболия в момент, в който ти е най-малко до това.

Стандартна планинска застраховка Изчисли цената с няколко клика на калкулатора

Този удобен калкулатор за планинска застраховка дава възможност да изчислиш колко ще ти струва всичко, само с няколко натискания на мишката. Избери период, дата, сума на покритието, брой на застрахованите и тяхната възраст. Натискаш бутона и получаваш цените на няколко планински застраховки. Избираш своята, въвеждаш адрес за доставка и я очакваш в рамките на ден-два. Това е – готов си!

Вариантът за стандартната планинска застраховка е много изгоден за годишна застраховка или пък ако ходите няколко пъти годишно в планината за кратко. Този вариант не покрива екстремни и зимни спортове.

Важно!!! Началната дата на Вашата застраховка трябва да е минимум 2 работни дни след текущата дата. Заявки, направени след 16:00 ч. преди събота и неделя или преди празничен ден, ще бъдат изпълнени в първия работен ден след това. В случай че Вашето пътуване е с начална дата, която съвпада с почивен ден или празник, е добре да изпратите заявката си за застраховка най-късно до 16:00 ч. на предходния ден.

Онлайн застраховка, която активираш, когато ти трябва 10% отстъпка с промо код TRIPSJOURNAL

Планове на онлайн планинска застраховка, която можеш да активираш, когато ти трябва

Тази иновативна планинска застраховка е удобен вариант, когато ходиш сравнително често на планина и практикуваш екстремни спортове, без предварително планиране. С нея можеш да събудиш с настроение за планина или ски – решаваш, обличаш се и тръгваш към Кончето! Няма нужда да тичаш предния ден до брокер или да чакаш куриер да ти носи полица – само влизаш в профила си, цъкаш на датата и си застрахован за днес. Управлява се супер лесно, бързо и удобно.

За да получиш 10% отстъпка, използвай промо код TRIPSJOURNAL

Версията на Вашия браузър е прекалено стара.
Моля, актуализирайте го или изтеглете друг браузър от тук.