Най-интересните подаръци за неуморни пътешественици

Да, съществуват такива хора – неуморни пътешественици, за които обикалянето по света е нещо повече от обикновено развлечение – необходимост, която ги поддържа живи. Склонността към приключения дреме у всеки от нас, но не всеки притежава смелостта да я развие. Затова тези, които дръзват да го сторят, трябва да бъдат поощрявани. Например, с правилните подаръци, които ще им донесат още повече вдъхновение и увереност да продължат по своя път.

Подаръци с пътешественически дух

Душата на пътешественика е вечно неспокойна, защото умът му е постоянно ангажиран в търсене на нови приключения. Затова и подаръци с пътешественически дух са способни да грабнат веднага вниманието му. Сувенири с ликовете на велики откриватели, писма в бутилки, дори тефтер органайзер или обикновен тефтер с подходящо изображение на корицата ще свършат чудесна работа.

Бижу с планетата Земя

Едно много свежо предложение за подарък, което ще зарадва всеки пътешественик. Притежава силна символика и освен че разкрасява визията, бижуто с планетата Земя ще напомня винаги на своя собственик, че където и да се намира в момента, той е у дома си – тук, на нашата планета. С такъв подарък няма как да не се почувстваш истински гражданин на света.

Географска скреч карта

Това е нещо много специално и затова сме сигурни, че ще се превърне в един наистина скъп спомен за вашия обичан човек. Доскоро толкова модерните в момента скреч карти се считаха за новост и бяха напълно непознати у нас. Но днес завладяха и нашите ширини. Съществуват най-различни вариации, между които можете да избирате – скреч карта на България, скреч карта на Европа, скреч карта на света. А защо не да подарите и трите!? Тяхната магия е опияняваща и всеки, който се е докоснал веднъж до нея, ще продължава да я търси. Удоволствието да откриеш толкова много нови места, стремежът да опознаеш родината и света, това са изключително вълнуващи мигове, които в никакъв случай не трябва да пропускаме.

Книга с пътешествия

Много сполучлив подарък, с който ще засвидетелствате уважението и подкрепата си към вашия любим пътешественик. Да подариш книга с пътешествия е равносилно да подариш мечта. Ще зарадва малки и големи, затова, ако искате да заложите на нещо сигурно – това е едно от най-добрите решения.

Ваучер за екстремно преживяване

Супер оригинален подарък, който ще бъде запомнен за вечни времена. Ще зарадва дори и най-големите скептици, а какво остава за хората, които умишлено търсят силни емоции и нови преживявания. Да скочиш с бънджи, да летиш с балон, да се спуснеш с парашут – идеите са безкрайно много. Едно обаче е сигурно – човекът, на когото подарите такова изживяване, ще ви бъде благодарен до края на живота си.

Кафе от целия свят

Ако подарите такава колекция, бъдете готови за бурни емоции. Ще зарадва дори и тези, които не са особено големи почитатели на ободряващата напитка. Отлична идея да се докоснем до света и да почерпим от различните му аромати, без да е необходимо да напускаме уюта на дома. Но пък за мечтите прегради не съществуват. Пренесете се дори и в най-отдалеченото кътче на света, докато отпивате от чашата си!

Практичните подаръци за пътешественици

Тук става въпрос за тези уж дребни неща, без които нито един пътешественик не може. Всякакви полезни аксесоари, които могат да улеснят живота ни далеч от дома, са добре дошли в подаръчната кутия! Швейцарски ножчета, преносими батерии, фенерчета и всичко останало, за което се сетите – практичните подаръци никога не са излишни, защото са предназначени да ни помогнат точно когато сме в най-голяма нужда.

Компактни козметични принадлежности

Където и да се намирате по света, винаги ще имате нужда от козметичните си принадлежности. Най-добре заложете на компактен несесер, в който да намерят място всякакви полезни аксесоари. Ципът трябва да е здрав, а размерът – компактен. Така вашият пътешественик ще има под ръка всичко необходимо, за да се чувства комфортно дори и на другия край на света.

Гифт карта за AirBnb

Понякога се случва така, че дори и да си предвидил всичко, все нещо ще се обърка. С гифт картата за AirBnb обаче рискът е напълно минимализиран. Интернет платформата дава бърз и лесен достъп до възможност за резервации, плащане на нощувки и други полезни опции. Много полезен подарък, с който всъщност подарявате повече сигурност и спокойствие.

Преносимо зарядно

Безкрайно практичен и добър подарък, на който всеки пътешественик ще се зарадва много. Та кой няма нужда от едно удобно и леко преносимо зарядно? Винаги ще се намери място за него, за да е на разположение, когато потрябва. Особено когато си далеч от дома, това е много важно.

Удобна раница

Какво е пътешественикът без своята раница? В нея е събрано всичко най-ценно и затова тя трябва да бъде здрава и надеждна. Има много функционални и модерни модели, които ще зарадват всеки пътешественик. Добре е да има възможно повече отделения, защото така нещата винаги са по-прегледно подредени и се намират бързо.

Електронен четец

Страхотен подарък за пътешественици, който е и изключително практичен. Може да намери място във всяка раница, а информацията, събрана в него, е огромна! Не е нужно да носите библиотеката си на гърба, докато пътешествате – електронният четец ще я побере цялата!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Версията на Вашия браузър е прекалено стара.
Моля, актуализирайте го или изтеглете друг браузър от тук.