БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНАРСКИ СЪЮЗ вече официално е регистриран!

Българските планини вече официално имат още един голям съюзник. На 12 октомври 2018 г. излезе успешната регистрация на Български планинарски съюз в Агенцията по вписванията. Съюзът беше учреден на 29 септември 2018 г. в местността Узана от мнозина радетели за планинския туризъм и Trips Journal има честта да бъде част от него. Защото заедно можем повече!

Трябва промяна, нужни са реални действия и по-голяма отговорност! Обединени, имаме предпоставка за по-значими дела и можем да си поставяме по-високи цели. Планините на България заслужават по-добра грижа и този петък заедно направихме още една голяма крачка напред към това. Знаем какво е нужно и без да пестим сили продължаваме да работим за подобряване на условията за пешеходен туризъм в страната. Ти също можеш да се включиш!

Юридически, БПС изглежда така:

Български планинарски съюз е сдружение, регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза. Той е доброволно, независимо, непартийно и неправителствено сдружение за социален туризъм, спортно-туристическа, културна, родолюбива, природолюбива и екологична дейност.

Можеш да се запознаеш с Устава на БПС.
Както и с Етичния кодекс на БПС.
След което да се присъединиш към нас и да бъдеш част от промяната!

4 Коментари

  • От Ивайло Киров
  • 17 октомври 2018
  • Отговор

  Учредителния акт са подписали 20 човека, това ли значи мнозина радетели? 😀 Май повечето са Фейсбук деятели в тоя съюз.

   • От Ивайло Киров
   • 17 октомври 2018

   Не те знам кой си, но като те срещна ще изядеш стотина тояги заради това, че си ми използвал името съвсем целенасочено вероятно.

   • От Ивайло Киров
   • 17 октомври 2018

   Модераторът на страницата ако може да изтрие коментара, който някой е направил използвайки името ми. Едва ли е друг Ивайло Киров. Ясно е че ме познава и че познава добре БПС. Току що ме навикаха и се чудех защо..Егати и интригантите са се навъдили.

  • От Георги Влайков
  • 17 октомври 2018
  • Отговор

  Може би имате по-добра идея как да бяхме го подписали 2750?
  Или по-добре ми отговрете какво трябва да стане, за да може хора като вас да преодолеят негативно-комунистическия синдром на циментовата глава и да започнат да мислят, четат и реално проверяват нещата, които коментират, на които лесно слагат етикети „фейсбук деятели“ и прочие? Изглеждате умен човек, дето знае всичко (както още 6 милиона българи), не мисля, че ще ви е трудно да ми отговорите. Очаквам ви! Поздрави!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Версията на Вашия браузър е прекалено стара.
Моля, актуализирайте го или изтеглете друг браузър от тук.