Сподели GPS трак в Trips Journal

Заедно можем да изградим гъста мрежа от туристически маршрути по-бързо и по-ефикасно и да помогнем на повече любители на преходите. В момента много хора не тръгват по туристическите пътеки, защото няма информация за избраната дестинация или не е достатъчно ясно представена. Целта пред нас е, когато някой реши да излезе сред природата, да е наясно какво го очаква.

Вече и ти можеш да помогнеш на десетки ентусиасти да се насочат към желания преход, като изпращаш своите GPS тракове с добре описани маршрути. Няма значение дали е в планина или между селата, дали е маркиран, сложен, дълъг или крие опасности. С добро описание всеки може да прецени дали да поеме по него. Изготвихме кратко ръководство за това каква информация е нужна, за да бъде публикуван логът. Моля, запознайте се с него преди да започнете от тази страница. Имайте предвид, че GPS тракът трябва да бъде одобрен от администратор, преди да бъде публикуван.

Трябва да бъдете регистриран потребител, за да можете да споделите GPS трак.

non-authorized

За да използвате тази функционалност трябва да влезете в профила си. В случай че нямате такъв, не се колебайте да се регистрирате в Trips Journal.

Версията на Вашия браузър е прекалено стара.
Моля, актуализирайте го или изтеглете друг браузър от тук.