Сподели GPS трак в Trips Journal

Заедно можем да изградим гъста мрежа от туристически маршрути по-бързо и по-ефикасно и да помогнем на повече любители на преходите. В момента много хора не тръгват по туристическите пътеки, защото няма информация за избраната дестинация или не е достатъчно ясно представена. Целта пред нас е, когато някой реши да излезе сред природата, да е наясно какво го очаква.

Вече и ти можеш да помогнеш на десетки ентусиасти да се насочат към желания преход, като изпращаш своите GPS тракове с добре описани маршрути. Няма значение дали е в планина или между селата, дали е маркиран, сложен, дълъг или крие опасности. С добро описание всеки може да прецени дали да поеме по него.

Изготвихме кратко ръководство за това каква информация е нужна, за да бъде публикуван тракът. Моля, запознайте се с него преди да го изпратите! Имайте предвид, че GPS тракът и описанието трябва да бъдат одобрени от администратор, преди да бъдат публикувани. Тракове с кратко или неясно описание, както и без такова, по-скоро ще бъдат отхвърляни.

Ръководство за споделяне на GPS трак

non-authorized

За да използвате тази функционалност трябва да влезете в профила си. В случай че нямате такъв, не се колебайте да се регистрирате в Trips Journal.

Версията на Вашия браузър е прекалено стара.
Моля, актуализирайте го или изтеглете друг браузър от тук.